6 Φεβ 2016

Τρομπαριστό καινούργιο συκώτι βάλαμε από τα γέλια! Τρομπάροντας στο Mega



Η κυρία Παπαδημητρίου, γυναίκα – σύμβολο του μεγάλου καναλιού, μαζί με την Τρέμη, με το «εναλλακτικό πρωινό» της, όπως το βάφτισε το γραφείο τύπου, έχει στο πλατό της την Τέτα, την τηλεπερσόνα της αισθητικής. Κοντά τους και μια ξανθιά νεαρή, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Το θέμα είναι πως τρομπάρεις τα χείλη σου, αναγνώστη μου, για να τα μεγαλώσεις για δυο ώρες με ειδική συσκευή που πουλιέται και στο διαδίκτυο κι αλίμονο!
Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα
Η κυρία Τέτα στο παρελθόν είχε δείξει και ειδική συσκευή για τρομπάρισμα στήθους με επιχειρηματολογία ότι είναι τόσο αποτελεσματική, όπως στα λάστιχα του αυτοκίνητου και ξανά αλίμονο, που είναι το λογικό και ατράνταχτο το επιχείρημα! Σαμπρέλα η μία, σαμπρέλα και το γυναικείο στήθος! Τώρα, βάζει τη ειδική συσκευή στα χείλη, ανεβοκατεβάζει ένα έμβολο καφέ στο στόμα της, κολλάνε τα χείλη της μέσα στην συσκευή, πέφτει κάτω απ τα γέλια και κυλιέται στο πλατό, η χαριτωμένη παρουσιάστριαΝτορέτα Παπαδημητρίου!
Την σηκώνουν και δεν την αφήνουν κάτω! Η κομψή παρουσιάστρια γελάει κακαριστά και να επαναλαμβάνει τη λέξη «τρομπάρισμα». Της Τέτας πονούν τα χείλη, με το που ελευθερώνονται. Η ξανθή αγνώστων λοιπών στοιχείων, κάνει πως στεγνώνει τα δάκρυα γέλιων απ τα καλοβαμμένα μάτια της! Το ουσιαστικό «τρόμπα», το ρήμα «τρομπάρω» και όλες οι συγγενείς λέξεις είναι ξεκαρδιστικά αστεία και έχουν ξεσηκώσει όλο το πλατό που γελά ενθουσιασμένο! Αλλωστε η πρόταση για τις γυναίκες είναι να χρησιμοποιούν επικίνδυνες συσκευές για να ανταποκρίνονται σε πρότυπα τηλεοπτικής κακογουστιάς, πονώντας τους εαυτούς τους! Τα απροκάλυπτα σεξουαλικά υπονοούμενα δείχνουν και το ρόλο της γυναικάς στη τηλεόραση και πως καλλιεργείται αυτός στο κοινό! Πώς να μη κυλιέσαι λοιπόν στο πλατό με τόση εναλλακτική ποιότητα και αλίμονο! Πώς να μη ξεκαρδίζεσαι με τη λέξη «τρόμπα»! Αφού τα κορόιδα τα ταΐζεις υποκουλτούρα! Και αλίμονο, σκέτο πια και κυριολεκτικά…
Το Mega της σοβαροφάνειας, της κοινωνικής αναλγησίας, της αποστασιοποιημένης γραβάτας και του ολόλευκου κολάρου, στις 8 το βράδυ, τα καταφέρνει και στις 10 το πρωί: ταΐζει το κοινό τρόμπες και γέλια για σεξουαλικά υπονοούμενα και μια ισχνή παρουσιάστρια στα πατώματα και σου λέει αυτό σου αξίζει… Πράγματι!
 Πες κι ένα αστείο ακόμα: τρόμπα!
http://kourdistoportocali.com/