5 Φεβ 2016

Δεν κατέβηκε να δει την πεθερά της...


Ντόρα - Σία
Το κουτσομπολιό της ημέρας από την εμφάνιση της πρώην υπουργού στον ΣΚΑΙ...
Μπορεί η είδηση να είναι ότι

ο ΣΚΑΙ έχει «υιοθετήσει» ή πιο σωστά έχει αναλάβει την προβολή της οικογένειας Μητσοτάκη, φιλοξενώντας εκ περιτροπής τα μέλη της που...
ασχολούνται με το δημόσιο βίο της χώρας στις εκπομπές του… Δηλαδή, πότε τον αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και πότε την Ντόρα Μπακογιάννη… Όπως συνέβη την περασμένη Τρίτη στην εκπομπή «Ιστορίες» που φιλοξένησε μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης δύο φορές ή εχθές στην εκπομπή του «ΣΚΑΙ στις 6» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου την αδελφή του αρχηγού και πρώην υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη… Ωστόσο, το κουτσομπολιό της χθεσινής ημέρας από την παρουσία της Ντόρας στο Φάληρο – όπως μάς το μεταφέρουν οι «κακές γλώσσες» του καναλιού, ήταν άλλο και συγκεκριμένα ότι δεν υπήρξε συνάντηση πεθεράς και νύφης (με την ελαστική έννοια του όρου)!

Αν και έχει «επισημοποιηθεί» η σχέση του υιού της Ντόρας, Κώστα Μπακογιάννη με τη Σία Κοσιώνη… Ούτε η δημοσιογράφος, αλλά ούτε η πρώην υπουργός, προθυμοποιήθηκαν να συναντήσουν η μία την άλλη, δεδομένου ότι και οι δύο για κάποια ώρα βρέθηκαν στον ίδιο χώρο!

Βεβαίως όλοι περίμεναν πως η Σία θα κάνει ως μικρότερη πρώτη την κίνηση και θα κατέβει στο στούντιο που φιλοξενεί την εκπομπή του Μπογδάνου να πει «μια καλησπέρα» στη μέλλουσα πεθερά της, αλλά εις μάτην! Η Σία δεν κατέβηκε ποτέ!

Φυσικά το κουτσομπολιό έδωσε και πήρε… Μιας και το θέμα από μόνο του είναι «πικάντικο» και σηκώνει σκόνη… Με τον καθένα να λέει το μακρύ και το κοντό του, για τους λόγους που δεν συναντήθηκαν πεθερά και νύφη (πάντα με την ευρύτερη έννοια του όρου)! Έτσι, άλλος έλεγε ότι οι δυο κυρίες δεν ήθελαν να δώσουν τροφή για περαιτέρω σχόλια, άλλος ότι «δεν πολύ συμπαθιούνται» και άλλος ό,τι του κατέβαινε στο μυαλό! Ήταν πάντως μια ωραία στιγμή για τους λάτρεις του κοινωνικού σχολιασμού στο Φάληρο, αφού τους έδωσε τροφή για αρκετές ημέρες ακόμη!

enimerosi24.gr