6 Φεβ 2016

Γιατί η ΝΔ αποκήρυξε στη Βουλή το σύνθημα ότι η κυβέρνηση θα φύγει νύχτα και με ελικόπτερο; - Ας πετάξουν τις γόβες και να φορέσουν γαλότσες και στολή εκστρατείας και να κάνουν πραγματική αντιπολίτευση.


Μα την αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν εκφράζει τη Νέα Δημοκρατία το σύνθημα που φώναζαν διαδηλωτές στη χθεσινή διαδήλωση, ότι η κυβέρνηση θα φύγει νύχτα και με ελικόπτερο;
Αυτή δεν είναι η πρόβλεψη όλων;


Αυτό δεν θέλουμε όλοι; Να φύγουν όπως έφυγαν στην Αργεντινή, και αυτό να συμβεί το συντομότερο για να σωθεί η Ελλάδα;
Για ποιό λόγο η βουλευτής Σερρών της ΝΔ κυρία Φωτεινή Αραμπατζή, αποκήρυξε το σύνθημα που κυριάρχησε στη χθεσινή μεγαλειώδη διαδήλωση και το οποίο εκφράζει την πλειονότητα του ελληνικού λαού;

Τελικά η ΝΔ δεν μπορεί να είναι μια φορά μέσα στο πνεύμα της κοινωνίας;
Και γιατί παρακαλώ δεν είναι μέσα στο πνεύμα και το... ήθος της ΝΔ το συγκεκριμένο σύνθημα;
Πολιτική με συνθήματα του "σαλονιού"  με τα "σας" και τα "σεις", δεν πρόκειται να έχει αποτέλεσμα. Χρειάζεται δυναμισμός γιατί δεν χαμπαριάζουν αλλιώς.
Για να το καταλάβει μια και καλή η ΝΔ. Αν θέλουν να κάνουν πραγματικά αντιπολίτευση θα πρέπει να βγάλουν τις... γόβες και να φορέσουν γαλότσες και στολή εκστρατείας.
Και αυτό δεν απάδει από το γεγονός ότι η ΝΔ και με "γαλότσες" και στολή εκστρατείας μπορεί και πρέπει να λέει την αλήθεια και να αντιμετωπίζει την κατάσταση με ρεαλισμό.

rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ