12 Οκτ 2015

Θύελλα στη Συγγρού! Τα έσπασαν οι υποψήφιοι και θα τα πούνε αύριο – Στον αέρα οι εκλογές – Διακόπηκε η συνεδρίαση της ΚΕΦΕ!


EKTAKTH-EIDHSH-TELIKO1
Χωρίς να λάβει οριστικές αποφασίσεις ολοκληρώθηκε και η σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της Ν.Δ

Ουσιαστικά οι εργασίες της ΚΕΦΕ διακόπηκαν μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση, με έντονες αντεγκλήσεις μεταξύ των εκπροσώπων των υποψηφίων και τουλάχιστον τρεις διακοπές.
Βασικό σημείο διαφωνίας είναι το αντίτιμο που θα πρέπει να καταβάλει ο κάθε ψηφοφόρος. Υπάρχει η άποψη ότι το αντίτιμο πρέπει να είναι χαμηλό (2 ευρώ) για όλους και η άλλη άποψη που προτείνει για τα ήδη μέλη της Ν.Δ. χαμηλό αντίτιμο και υψηλότερο (ακόμα και 20 ευρώ) για τα μη μέλη.
Στα υπόλοιπα θέματα όπως σε πόσα σημεία και πού θα στηθούν οι κάλπες αλλά και πόσες θα είναι κάλπες, υπάρχει η εκτίμηση ότι θα βρεθεί κοινό σημείο από όλους.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΕΦΕ χρειάστηκε να διακοπούν οι εργασίες τρεις φορές προκειμένου οι εκπρόσωποι να μιλήσουν με τους υποψηφίους.
Τελικά διαπιστώθηκε αδυναμία σύγκλησης σε μια κοινή πρόταση και η ΚΕΦΕ αποφάσισε να συνεδρίαση και αύριο για να λάβει τις τελικές αποφάσεις μέχρι τις 12 το μεσημέρι αν χρειαστεί ακόμα και με ψηφοφορία των μελών της.