3 Αυγ 2015

Επειδη δεν πηγαν να τον υποδεχθουν και να τον χειροκροτησουν θελει να κλεισει το στρατοπεδο στην ΤΡΙΠΟΛΗ!!!


''Εάν συνεχίσουν αυτή την τακτική, να δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρονται, θα ξαναμελετήσουμε τη χρησιμότητα του Κέντρου Κατατάξεως αυτών των περιοχών.''

Τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν παραβρέθηκαν οι τοπικές αρχές στην ορκωμοσία της ΠΒΕ στην Τρίπολη,  εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Ο υπουργός παραβρέθηκε στην ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2015 Δ'  ΕΣΣΟ , την Πέμπτη 30 Ιουλίου, στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη.
Σε δηλώσεις του για τις αλλαγές στις ένοπλες δυνάμεις μίλησε για αγνόηση στο πρόσωπό του από τη μεριά των τοπικών αρχών, αφού ούτε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ούτε ο δήμαρχος Τρίπολης, παρόλο που προσκλήθηκαν δεν παραβρέθηκαν.
Εξέφρασε μία λύπη διότι όπως είπε, παρόλο που γίνονται προσπάθειες να διατηρηθούν κάποιες μονάδες, οι τοπικές αρχές τον αγνόησαν. Τόνισε ότι γίνονται μεγάλες προσπάθειες για παραμονή των κέντρων σε περιοχές που δεν υπάρχει πρόβλημα εθνικής ασφάλειας, όπως είναι η Τρίπολη, σε σχέση με άλλες περιοχές που έχουν και την ανάγκη των νεοσυλλέκτων όσον αφορά στα θέματα οργάνωσης της άμυνάς μας.
Εάν συνεχίσουν αυτή την τακτική, να δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρονται, θα ξαναμελετήσουμε τη χρησιμότητα του Κέντρου Κατατάξεως αυτών των περιοχών.
argolidaportal.gr