22 Μαΐ 2015

Πήγε να βιάσει μια μποξέρ και του γύρισε μπούμερανγκ


VIASTHS

Τα ήθελε ο κ@@@@ς του
Δεν συμβαίνει συχνά να λες “ν’ αγιάσει το χέρι της” σε περιπτώσεις χρήσης βίας, όμως αυτή τη φορά μπορεί κανείς να επικαλεστεί αυτή τη φράση με χαρακτηριστική άνεση.
Ο 39χρονος Μαρκ Γουίλς, από την πόλη Τσέλτενχαμ της Μεγάλης Βρετανίας, επιχείρησε να επιτεθεί σε μια γυναίκα τα ξημερώματα της Τετάρτης, γρονθοκοπώντας τη αρκετές φορές πριν την κολλήσει στον τοίχο. Αμέσως επιχείρησε να βγάλει το σορτς της, όταν το γνωστό σενάριο σε περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης πήρε δυστυχώς για εκείνον αναπάντεχη τροπή.
Όπως αποδείχτηκε η κοπέλα ήταν κικ-μπόξερ και είχε παρακολουθήσει και μαθήματα αυτοάμυνας. Η γυναίκα προσπάθησε να του σπάσει το χέρι με μια από τις κινήσεις που έμαθε στα μαθήματα, όταν όμως αυτό δεν έπιασε, τον ακινητοποίησε με κεφαλοκλείδωμα ανάμεσα στα πόδια, ώσπου ο δράστης έχασε τις αισ Ο άνδρας έπεσε πάνω στη γυναίκα και της είπε: “Κάνε ησυχία και ό, τι σου πω και δεν θα σε πειράξω”. “Τον έβρισα, του είπα κάτι σαν “αντε γ**ου” και εκείνος με χτύπησε στο πρόσωπο, ενώ έπιανε τα ρούχα μου” ανέφερε στις αρχές. Στη συνέχεια η γυναίκα προσπάθησε να πιάσει το χέρι του δράστη και με την κατάλληλη πίεση να προκαλέσει οξύ πόνο ή ακόμη και να το σπάσει για να την αφήσει ήσυχη. “Νομίζω πως κατάλαβε τι πήγαινα να κάνω γιατί κατάφερε να ελευθερώσει το χέρι του και με χτύπησε ξανά επανειλημμένα στο κεφάλι”.
“Τον ένιωσα και πάλι να με αγγίζει ανάμεσα στα πόδια και να τραβά τα ρούχα μου. Τα πόδια μου ήταν ελεύθερα οπότε σήκωσα το αριστερό πόδι πάνω από τον ώμο του και γύρω από το λαιμό του. Κλείδωσα εκεί και το δεξί πόδι και πίεσα όσο πιο δυνατά μπορούσα. Έδειχνε να πασχίζει για αέρα – πράγμα που ήταν και το ζητούμενο! Σήκωσε το χέρι του και με χτύπησε στο πρόσωπο όσο πιο δυνατά μπορούσε” ανέφερε στην περιγραφή της.
“Έκλεισα τα μάτια και κράτησα τη θέση μου όσο περισσότερο μπορούσα, ελπίζοντας πως θα λιποθυμήσει σε μερικά λεπτά. Έπειτα ένιωσα το σώμα του να χαλαρώνει. Πίστεψα πως είτε έχασε τις αισθήσεις του, είτε έμεινε από αέρα” ανέφερε για τον τρόπο που εξόντωσε τον επίδοξο βιαστή. Στον Γουίλς, του οποίου το DNA βρέθηκε στα ρούχα της, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση