26 Απρ 2015

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ! Ο Ξηρός θεωρεί ότι ο νομός ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει αποφυλάκιση χωρίς όρους-Αρνείται να βάλει βραχιολάκι


Την άνευ όρων αποφυλάκιση του θέλει ο Σάββας Ξηρός, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας πάνω από 80%.

Ο βομβιστής και δολοφόνος, που

η υπό όρων αποφυλάκιση του, προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο της χώρας μας με τις Ηνωμένες Πολιτείες θεωρεί...
σύμφωνα με τον συνήγορο του Σπύρο Φυτράκη, ότι στην κατάσταση της υγείας που βρίσκεται, το βραχιολακι θα επιδεινώσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στα πόδια.

Επίσης, o κ.Φυτράκης διατηρεί επιφυλάξεις ότι η ακτινοβολία που εκπέμπεται θα επιβαρύνει την υγεία του Σάββα Ξηρού και ότι η ορθή ερμηνεία του νόμου επιβάλλει την αποφυλάκιση του, χωρίς τέτοιους όρους.

Την ίδια ώρα, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, μιλώντας στην εφημερίδα «Αγορά», όταν τον ρώτησαν αν πιστεύει ότι έγιναν λανθασμένοι χειρισμοί από την πλευρά της κυβέρνησης στο ζήτημα του Σάββα Ξηρού, απάντησε πως «εάν μιλάμε θεωρητικά και όχι για την διάταξη, η προϋπόθεση που θα έθετα εγώ,είναι να ζητήσει συγγνώμη από τα θύματα».

Εν τω μεταξύ, το Star παρουσίασε το βραχιολάκι που θα φορέσουν στο πόδι οι πρώτοι 250 κρατούμενοι, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου και θα εκτίσουν το υπόλοιπο της ποινής τους, στο σπίτι τους.




Το βραχιολάκι έχει ενσωματωμένο πομπό, μπαταρία, ενώ το λουρί είναι από καουτσούκ που προσαρμόζεται στο πόδι ή στο χέρι του κρατουμένου. Αν ο κρατούμενος προσπαθήσει να το βγάλει ενεργοποιείται η ειδική συσκευή, που βρίσκεται στο σπίτι του κρατουμένου και ταυτόχρονα οι αρχές.


star.gr