26 Απρ 2015

Ακόμα κι ο Δραγασάκης “ομολογεί” το αδιέξοδο που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι..θα παρουμε ΜΕΤΡΑ...ΑΥΤΟΙ δεν ελεγαν οχι στα υφεσιακα μετρα????

Διαβάζοντας ο οποιοσδήποτε προσεκτικά τη συνέντευξη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη που δημοσιεύει η «Αυγή της Κυριακής», θα διαπιστώσει ότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι αναγκάζονται να ..
παραδεχτούν το αδιέξοδο, το οποίο οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει στον τόπο.
«Πρέπει να φτάσουμε σε συμφωνία στις πρώτες ημέρες του Μαϊου, αν όχι στο τέλος του Απριλίου», προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της ρευστότητας, διαμηνύει ο Νο 2 του Μαξίμου.
Παράλληλα τονίζει πως πάγιο αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης αποτελεί η αναγνώριση από την πλευρά των εταίρων πως έχουν κι αυτοί ευθύνη για το πρόβλημα της ρευστότητας.
«Η ελληνική κυβέρνηση επιζητεί λύση στο ελληνικό πρόβλημα ρευστότητας και το πρόβλημα αυτό πρέπει να αντιμετωπιστεί συλλογικά», προσθέτει και επισημαίνει:
Σε αντίθετη περίπτωση, η ικανότητα της χώρας να εξυπηρετήσει ομαλά τις εξωτερικές υποχρεώσεις της θα είναι σε μια ολοένα αυξανόμενη αντίθεση με την επιβίωση ελληνικού λαού.