25 Απρ 2015

Παραιτήθηκε (αιφνιδίως!) ο δήμαρχος Αριστοτέλη Γιάννης Μίχος. Τι φοβήθηκε...


Την παραίτηση του από τη θέση του δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, ανακοίνωσε αιφνιδίως ο Γιάννης Μίχος."Προσωπικές και επαγγελματικές αρμοδιότητες και υποχρεώσεις, σε ένα αβέβαιο οικονομικό και πολιτικό
περιβάλλον, με οδηγούν για το καλό του τόπου και της παράταξης, να κάνω έγκαιρα ένα βήμα πίσω, ανοίγοντας τη διαδικασία διαδοχής μου στο Δήμο Αριστοτέλη", επισημαίνει σε γραπτή του ανακοίνωση.
"Παραμένω πιστός στις αξίες που γέννησαν το "Κίνημα Ανάπτυξης", την ενότητα, τη δημιουργία και το δίκαιο αγώνα για να μην μετατραπεί η περιοχή μας σε τόπο βαριάς βιομηχανικής εκμετάλλευσης. Θα είμαι δίπλα στο νέο δήμαρχο και με όλη την παράταξη ενωμένη, με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια, για να επιτευχθούν οι στόχοι και το όραμα του Κινήματος, για να μετατρέψουμε την περιοχή μας σε τόπο προκοπής και ευημερίας", καταλήγει.
Ο κ. Μίχος εκλέχθηκε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές στη θέση του δημάρχου του δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, στον πολυσυζητημένο δήμο των τελευταίων μηνών εξαιτίας και του ζητήματος των μεταλλείων Κασάνδρας.  Μάλιστα ο ίδιος ήταν αντίθετος στην επένδυση χρυσού.
Οι ακριβείς λόγοι για τους οποίους παραιτείται δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί. Κύκλοι του περιβάλλοντός του ωστόσο λένε ότι ο ίδιος εξέφρασε φόβους για τη ζωή του αλλά και για τη ζωή των μελών της οικογενείας του.

http://www.press-gr.com/2015/04/blog-post_8825.html