5 Μαρ 2015

Ρέκβιεμ Α.Σαμαρά: Μετά τη Ντόρα τoν αποδομεί πλήρως και ο Κώστας Καραμανλής! - Απαξιωτικές δηλώσεις Ε.Αντώναρου (upd)

Επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε μετά τη Ντόρα Μπακογιάννη και ο άτυπος εκπρόσωπος του Κώστα Καραμανλή, ο Ευάγγελος Αντώναρας μέσω twitter.
Ο πρώην υπουργός (κυβερνητικός
εκπρόσωπος) στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και νυν στενός συνεργάτης του προχώρησε σε προσωπική επίθεση κατά του βουλευτή Μεσσηνίας και προέδρου της ΝΔ Α.Σαμαρά, γράφοντας τα εξής: «Η λεγόμενη συνδιάσκεψη είναι μια μπούρδα και μισή. Μετά από κάθε ήττα η ΝΔ έκανε Συνέδριο. Έτσι πρέπει να γίνει και τώρα!" έγραψε ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και συνέχισε:
«Άσε το άλλο! Πρώτη φορά ομιλία Προέδρου στη ΚΟ της ΝΔ χωρίς κάμερες. Γιατί? Για να μην υπάρχει οπτικό ντοκουμέντο παραδοχής ήττας...(μάλλον)».
«Κοιτά θράσος! Να ζητάνε τα ρέστα όσοι οδήγησαν την κεντροδεξιά στο ιστορικό της χαμηλό!!!»,κατέληξε εκφράζοντας φυσικά τον Κ.Καραμανλή.
Χαρακτηριστικό είναι ότι αμέσως μετά την ομιλία Σαμαρά στην κοινοβουλευτική ομάδα αποχώρησαν από την συνεδρίαση ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Επικριτικός στην ομιλία του ήταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος υιοθέτησε το αίτημα περί διεξαγωγής έκτακτου συνεδρίου.
Θέμα έκτακτου συνεδρίου έθεσε και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr