5 Μαρ 2015

Σκουρλέτης: Η Ζωή να μην συγχέει τους προβληματισμούς της με το αξίωμά της !

σκουρλέτης
Ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξή του δήλωσε πως αδυνατεί να καταλάβει την προσέγγιση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, και θα ήθελε να ακούσει τα επιχειρήματά της σε βάθος.

Οι αναταράξεις στην κυβέρνηση προκλήθηκαν έπειτα από τη συνέντευξη της προέδρου της Βουλής η οποία έθεσε θέμα εγκυρότητας ορισμένων διατάξεων νομοσχεδίων που ψηφίστηκαν από την προηγούμενη Βουλή, μετά από ονομαστική ψηφοφορία, και είχαν λιγότερες από 151 ψήφους, ενώ απουσίαζαν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής καθώς δεν τους δόθηκε ειδική άδεια για να παραστούν στην ψηφοφορία.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, ο κύριος Σκουρλέτης σημείωσε ότι η κ. Κωνσταντοπούλου «πέραν από Πρόεδρος είναι πολιτικός στέλεχος με τη δική της παρουσία και τις απόψεις της και μπορεί να εκφράζει τους προβληματισμούς της αλλά αυτό δεν πρέπει να συγχέεται με την ιδιότητά της ως προέδρου».
Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι οι ατομικές συμβάσεις που έσπευσαν να βάλουν τους εργαζόμενους να υπογράψουν οι εργοδότες θα είναι άκυρες , προαναγγέλλοντας ριζικές αλλαγές στο εργασιακό πλαίσιο σύντομα.