19 Δεκ 2014

ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ O Φραγκολιάς ανέλαβε να "λαδώσει" την Κουντουρά!

Eνα "δοκιμασμένο" τεκνό, τον Κώστα Φραγκολιά, έστειλε ο δαιμονικός Δημήτρης Σταμάτης για να δωροδοκήσει την Ελενα Κουντουρά.
Ο Σταμάτης ακολούθησε αυτή την οδό όταν διαπίστωσε ότι ήτο αδύνατο ο ίδιος-παρότι
γοητευτικός άνδρας-να πείσει με την αρρενωπότητά του την Ελενα. Ετσι αφού συγκάλεσε σύσκεψη στο Μαξίμου στην οποία μετείχαν η Σοφία Βούλτεψη, ο Αργύρης Ντινόπουλος και η Αννα Παναγιωταρέα (η Αννα έχει ξεμείνει στο Μαξίμου από την Αρχαία Αμφίπολη), έπεσε από την Σοφία, η ιδέα του Φραγκολιά.
-Αν τον είχα εγώ ένα βράδι θα του πέταγα τα μάτια έξω...,
ακούστηκε να λέει η Σοφία στην σύσκεψη για τον Φραγκολιά.
-Τα μοντέλα (η Κουντουρά ήταν πρώην μοντέλο) τα βρίσκουν μεταξύ τους..., συμφώνησε η Αννα Παναγιωταρέα.
Ετσι αποφασίσθηκε να είναι ο Κώστας Φραγκολιάς αυτός που θα αναλάμβανε την αποστολή να "λαδώσει" την βουλευτή των ΑΝΕΛ.
Ο Δημήτρης Σταμάτης ενέκρινε το σατανικό σχέδιο.
Αυτό είναι το παρασκήνιο πίσω από την νέα καταγγελία-φωτιά της Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά.
Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Επιτροπής Δεοντολογίας στη Βουλή, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά ποιος είναι ο έτερος βουλευτής του κόμματος που σύμφωνα με τον Παύλο Χαϊκάλη μπορεί να προσέγγισε ο «μεσάζων» ώστε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει τον υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας. «Είναι άντρας ή γυναίκα;», ρώτησαν οι δημοσιογράφοι την κυρία Κόλλια Τσαρουχά και η βουλευτής των ΑΝΕΛ απάντησε «γυναίκα». Σε νεότερη ερώτηση των δημοσιογράφων αν πρόκειται για την Σταυρούλα Ξουλίδου, την ίδια την κυρία Κόλλια-Τσαρουχά ή την Έλενα Κουντουρά, η κυρία Κόλλια απάντησε ότι πρόκειται για την κυρία Κουντουρά.
«Ο μεσάζοντας άφησε εμφανείς υπόνοιες ότι ένα πρόσωπο δέχθηκε δωροδοκία», είπε νωρίτερα σήμερα ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Παύλος Χαϊκάλης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με τον Πάνο Καμμένο.
Το protothema.gr επικοινώνησε με τη βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ Έλενα Κουντουρά η οποία διέψευσε ότι έγινε προσπάθεια να δωροδοκηθεί. «Μίλησα με την κυρία Κόλλια-Τσαρουχά. Η κυρία Κόλλια-Τσαρουχά αρνείται ότι είπε τέτοιο πράγμα και είναι και έξαλλη. Πάρτε τη τηλέφωνο», τόνισε η κυρία Κουντουρά. «Η κυρία Κόλλια ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο και είναι και θυμωμένη πολύ», επανέλαβε η κυρία Κουντουρά.
«Δεν έχω να σας πω τίποτε άλλο. Δεν ισχύει τίποτα» επισήμανε η Έλενα Κουντουρά.
 http://kourdistoportocali.com/post/40267/fragolias