24 Νοε 2014

Έριξε με… μπαζούκα ο Τζαμτζής: Το ΠΑΣΟΚ έχει κλέφτες και απατεώνες που λήστεψαν το κράτος!

Αυτά δεν ήταν απλά βέλη. Ήταν… βολές με μπαζούκα!

Μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη, που κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για την καθυστέρηση στη συμφωνία με την τρόικα, ο Δάνης Τζαμτζής
εξαπέλυσε πολύ σκληρή επίθεση στη Χαριλάου Τρικούπη κάνοντας λόγο για «κλέφτες» και «απατεώνες», ανάβοντας νέες φωτιές στη συγκυβέρνηση.

«Η ΝΔ συμμάζευε, έβαζε τάξη στα πράγματα, και ερχόταν στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ και σπαταλούσε τα χρήματα και έκανε ό,τι ήθελε. Γι’ αυτό το λόγο σήμερα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και είναι παρά πολύ χαμηλά στις μετρήσεις» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας σε εκδήλωση κόμματος στην Πέλλα.

«Ακούω πολλές φορές μέσα στη Βουλή συναδέλφους από το ΠΑΣΟΚ να λένε “εμείς ψηφίσαμε το Μνημόνιο πρώτοι και ενώ κάναμε καλό στην Ελλάδα, τώρα το πληρώνουμε”. Όχι δεν είναι αυτό. Η δική μας η παράταξη δεν έχει να δείξει ούτε κλέφτες ούτε απατεώνες ούτε ανθρώπους που ληστέψανε το κράτος, ενώ η παράταξη του ΠΑΣΟΚ έχει πάρα πολλούς και ένας-ένας πάνε στη Δικαιοσύνη. Αυτή η παράταξη της προσφοράς πάντοτε σηκώνει το μεγάλο βάρος. Και το μεγάλο βάρος που σηκώνει σήμερα η κυβέρνηση είναι να βγάλει τη χώρα από την κρίση» δήλωσε στη συνέχεια σε υψηλούς τόνους ο κ. τζαμτζής, συμπληρώνοντας πως «είναι πολύ δύσκολο για τους υπουργούς και τους βουλευτές της ΝΔ» το γεγονός ότι είναι σε μια συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ που έγινε κατ’ ανάγκη και όχι κατ’ επιλογή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομιλία του βουλευτή Πέλλας της ΝΔ έγινε παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου, μπροστά σε 90 κομματικά στελέχη της ΝΔ.