25 Νοε 2014

Η Ουγγαρέζα ηθοποιός που χουφτώνει ο Παπακαλιάτης!

​Ετών 35, με ύψος 1,75, από την Ουγγαρία, πρώην μοντέλο και πολυβραβευμένη, είναι η πρωταγωνίστρια των «καυτών» σκηνών του Χριστόφορου Παπακαλιάτη!
Στη νέα του ταινία, ο ηθοποιός – σκηνοθέτης έχει ουκ ολίγα «πιπεράτα» με τηνΆντρεα Κλάρα Όσβαρτ, μερικά εκ των οποίων αποκάλυψε στη σελίδα του στο Facebook.


Η Άντρεα γεννήθηκε στις 25 Απριλίου του 1979 στη Βουδαπέστη και μεγάλωσε στο Ταμάσι, μία μικρή πόλη στα νότια της χώρας. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν 5 ετών κι εκείνη, αφού τελείωσε το δημόσιο σχολείο της πόλης της, σπούδασε ιταλική γλώσσα, τέχνες και κουλτούρα, σε πανεπιστήμιο της Ουγγαρίας.


Σε ηλικία 16 ετών, η ξανθομαλλούσα έκανε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ, κατακτώντας, μάλιστα, τηνδεύτερη θέση σε διαγωνισμό ομορφιάς, ενώ μετακόμισε στην ουγγρική πρωτεύουσα προκειμένου να κάνει καριέρα.


Πριν βγει στον κινηματογράφο, η Άντρεα πρωταγωνίστησε σε περισσότερα από 30 διαφημιστικά σποτ, που ξεπέρασαν τα σύνορα της χώρας της, ενώ ο πρώτος της ρόλος ήταν στην ταινία «Spy Game», με τους Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Μπραντ Πιτ, το 2001.


«Γλυκάθηκε» από το σινεμά η 35χρονη και εγκατέλειψε το μόντελινγκ, ενώ μετακόμισε έως το 2003 στην Ιταλία, προκειμένου να παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής και να κάνει καριέρα ως ηθοποιός.


Έχοντας στο ενεργητικό της πολλούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες -όπως οι «Pompei Valeria», «Visions of Murder», «Transporter: The Series» και «Aftershock»- η Άντρεα βρέθηκε στο πλευρό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με τον οποίο πλάγιασε στο κινηματογραφικό κρεβάτι…

star.gr