25 Νοε 2014

Αφού χρησιμοποίησαν το όνομα του Γράψα, τώρα τον καταγγέλουν οι ΑΝΕΛ.Ο γραψας του γραψαντος που δεν εγραψε...

Πάλι καλά που δεν του στειλαν και το λογαριασμό του συνεδρίου να πληρώσει ο Γράψας,   γιατί όπως είπε ο πρόεδρας δεν  έχει off shore και λεφτα.
Δεν φτάνει που διάβασαν δήλωση του...
στρατηγού Γράψα που υποτίθεται έστειλε στο Συνέδριο των ΑΝΕΛ, δεν φτάνει που αποκαλύφτηκε η πολιτική απάτη, αντί να ζητήσουν συγνώμη ζητάνε και τα ρέστα.
Τον προειδοποιούν ότι πρέπει να αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει.
Τον εγκαλούν γιατί δεν έστειλε τη δήλωση αυτή στο Συνέδριο, που αυτοί όμως διάβασαν, γιατί αυτά, λένε, ότι πιστεύει ο στρατηγός Γράψας  και τον εγκαλούν γιατί διαμαρτυρήθηκε για τη χρήση του ονόματος του και την πολιτική πλαστογραφία.
Επιμένουν ότι αυτός είναι ο συντάκτης του περιεχομένου που διάβασαν, ότι το κείμενο είναι αυθεντικό και είναι δικαίωμα τους να το χρησιμοποιούν, ενώ ο λαλίστατος αρχηγός τους Καμμένος, που χειροκροτούσε χθες τη ψεύτικη δήλωση, κρύβεται χωρίς να έχει πει λέξη γι αυτό.
‘Αλλοι από το περιβάλλον του τηλεφωνούν και παρακαλάνε όμως το στρατηγό Γράψα να μην κινηθεί νομικά εναντίον τους.
Αλλά επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο κι επειδή το ψάξαμε αφού δεν είμασταν εκεί, γιατί  ο υποτιθέμενος χαιρετισμός δεν διαβάσθηκε μαζί με τους άλλους χαιρετισμούς την πρώτη ημέρα, μήπως γιατί την πρώτη ημέρα ήταν εκεί δημοσιογράφοι και θα ανακάλυπταν αμέσως τον μαϊμού χαιρετισμό και την πολιτική  απάτη ;
Γιατί έβαλαν ένα τυχαίο να διαβάσει το χαιρετισμό και δεν τον διάβασε το προεδρείο του συνεδρίου, μήπως γιατί όλοι ήξεραν ότι δεν υπήρχε χαιρετισμός και ήθελαν να μην αναλάβουν την ευθύνη, αν κάτι στραβώσει ;
Να τους χαιρόσαστε όλοι εκεί στους ΑΝΕΛ τέτοιους πατριώτες, αντιμνημονιακούς, αγωνιστές, πολιτικούς πλαστογράφους.
Δείτε λοιπόν τι σέρνουν στο στρατηγό Γράψα, οι αγωνιστές  σύνεδροι των ΑΝΕΛ.