30 Οκτ 2014

Καμμένος: «Η πολιτική Καραμανλή με τη Ρωσία οδήγησε σε σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησής του»

Καμμένος: «Η πολιτική Καραμανλή με τη Ρωσία οδήγησε σε σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησής του»  ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ το παει ο ΠΑΝΟΣ για να ειναι ευπεπτο το λουκανικο...μην καθησει σε καποιους ψεκασμενους βαρυ στο στομαχι...
Την εκτίμηση ότι η πολιτική της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για τη γεφύρωση του
χάσματος μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης, με τις συμφωνίες ενεργειακής πολιτικής που υπογράφηκαν με τη Ρωσία, οδήγησε «σε σχέδιο αποσταθεροποίησής της κυβέρνησής του» εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας, πριν από λίγο, στο συνέδριο που διοργανώνει το Ινστιτούτο Γεωπολιτικών Μελετών.
Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στην ενεργειακή πολιτική που ακολούθησε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, είπε ότι υπέγραψε την κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη, προώθησε τον αγωγό South Stream και ανέφερε ότι αυτή η πολιτική «οδήγησε σε σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης που ακόμη διερευνάται από την ελληνική Δικαιοσύνη».
Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «παρακολούθηση και πιθανώς απόπειρα δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού σύμφωνα με το σχέδιο "Πυθία"» το οποίο, όπως είπε, «απετράπη λόγω των υπηρεσιών της Ρωσίας που συνέδραμαν στην ασφάλεια του τότε πρωθυπουργού». Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ενέταξε επίσης στο «σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης Καραμανλή τις πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2007 στην Ελλάδα και τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008».