Το Κουρδιστό Πορτοκάλι ήταν το μοναδικό ΜΜΕ που αποκάλυψε την σύγκρουση Καραμανλή-Σαμαρά στην διαρκείας της μόλις μισής ώρας συνάντησή τους.

Σήμερα επανερχόμαστε με νέα ντοκουμέντα από το ραντεβού-φιάσκο και το αβυσσαλέο μίσος που χωρίζει πλέον τους δύο άνδρες.
Ο μεγάλος φόβος του Σαμαρά σε σχέση με τον Καραμανλή είναι η προοπτική ο Καραμανλής να αποδεχθεί-μετά από εκλογές-πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Ο δεύτερος μεγάλος φόβος του Σαμαρά είναι η επιστροφή Καραμανλή στην ηγεσία της ΝΔ μετά από ένα εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο θα έδινε στη ΝΔ ένα ποσοστό της τάξης 9-12%, ποσοστό στο οποίο κυμαίνεται σήμερα η εκλογική επιρροή της ΝΔ σύμφωνα με τις μυστικές δημοσκοπήσεις.
Κάποια στιγμή λοιπόν στην διάρκεια της χθεσινής συζήτησης στο Μύλο του Χίλτον ο Σαμαράς είπε στον Καραμανλή
-Κώστα, θέλω να είσαι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας...
Ο Καραμανλής παρορμητικός όπως είναι του απάντησε
.Αντώνη, ποιος νομίζεις ότι είμαι; Ο Σεφερλής της ΝΔ, ώστε να δεχθώ να γελοιοποιηθώ; Γιατί βιάζεσαι να με βγάλεις γρήγορα ση σύνταξη;
Μετά από αυτό ο Σαμαράς συνειδητοποίησε ότι έχει απέναντί του έναν άνθρωπο τον οποίο θα  βρίσκει διαρκώς απέναντί του και πως ανάμεσά τους έχει χυθεί τόσο δηλητήριο που πολύ σύντομα το ΜΙΣΟΣ που τους χωρίζει θα λάβει επικές διαστάσεις!!!
Το ΜΙΣΟΣ της Ντόρας για τον Σαμαρά θα μοιάζει με βαρκάδα στο σεληνόφως μπροστά στο ΜΙΣΟΣ του Καραμανλή για τον Αντώνη.
 http://kourdistoportocali.com/post/39021/milos