20 Αυγ 2014

Καλό! Βουλευτής (της ΔΗΜΑΡ) έχτισε τουριστικό συγκρότημα κατοικιών. Τι (απίθανο) της εύχεται ο Γ. Πανούσης...

Από τον Κώστα Ζωγράφο.
Στο περιθώριο της πολιτικής δραστηριότητας της, η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα ανακοίνωσε σήμερα μέσω facebook το εξής:

Νίκη Φούντα
Μετά από 4 χρόνια δουλειάς και διαδικασιών, στον Τόπο που αγαπώ περισσότερο, στην θέση Μάννα στο Βαρκό Παλιαμπέλων Βόνιτσας, έγινε ένα μικρό όνειρο πραγματικότητα: Μάννα Γη (ή Manna Gea) λοιπόν! Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!
http://manna-gea-luxury.gr/ (13 φωτογραφίες)

Και όπως διαβάζουμε, βλέποντας και τις εντυπωσιακές φωτογραφίες...
Το συγκρότημα Μάννα Γη βρίσκεται δίπλα στην θάλασσα. Αποτελείται από πέντε κατοικίες διαμπερείς, με θέα στον Αμβρακικό Κόλπο βόρεια και στον κάμπο νότια. Οι επιμέρους χώροι είναι πολυλειτουργικοί κι έχουν διανεμηθεί βάσει χρηστότητας, αισθητικής, αλλά και βάσει των αρχών της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής. Κάθε κατοικία έχει ανεξάρτητη βεράντα με θέα την θάλασσα και την πισίνα και ανεξάρτητο ιδιωτικό κήπο. Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και το τζάκι σε κάθε μία κατοικία, το barbeque, οι χώροι ψυχαγωγίας και χαλάρωσης, αλλά κυρίως το μοναδικό τοπίο, καθιστούν την διαμονή κάθε οικογένειας, ζευγαριού ή παρέας αξέχαστη. Στις κατοικίες φιλοξενούνται από δύο έως επτά άτομα. Σας περιμένουμε …

Κι ένας από αυτούς που της εύχονται είναι και ο συνάδελφός της βουλευτής Γιάννης Πανούσης. Τι της γράφει;;
Γιάννης Πανούσης Συγχαρητήρια. Έτσι να χτίσεις και τη νέα Δήμαρ