21 Αυγ 2014

ΣΗΜΕΡΑ... ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΕΟΤ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ 600 ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ LINDOS IMPERIAL ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ!!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ!!!
Έπρεπε η είδηση να κάνει τον γύρο του κόσμου και τα Γαλλικά ΜΜΕ να διασύρουν την Ελλάδα εν μέσω τουριστικής περιόδου και η είδηση να αναρτηθεί σήμερα στο Διαδίκτυο για να ξυπνήσει ο ΕΟΤ! Σήμερα λοιπόν περίπου μια...
εβδομάδα μετά τη μαζική δηλητηρίαση των περίπου 600 τουριστών ο ΕΟΤ αποφάσισε να διερευνήσει τις καταγγελίες για τις δηλητηριάσεις εκατοντάδων τουριστών στη Ρόδο, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε στα διεθνή ΜΜΕ με την αποκάλυψη της είδησης.
Στη Ρόδο αναμένεται να μεταβεί σήμερα ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΤ, προκειμένου να ερευνήσει τις καταγγελίες αναφορικά με προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν οι τουρίστες, κατά την παραμονή τους σε ξενοδοχείο του νησιού.
Σε ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού αναφέρεται χαρακτηριστά ότι, «το υπουργείο ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΟΤ να διερευνήσουν τις καταγγελίες αναφορικά με προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν ξένοι  τουρίστες, κατά την παραμονή τους σε ξενοδοχείο της Ρόδου. Για το σκοπό αυτό μεταβαίνει σήμερα  στο νησί ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΤ».
Όπως έγινε γνωστό, εκατοντάδες Γάλλοι αλλά και Ρώσοι που έκαναν διακοπές στο πολυτελές ξενοδοχείο Lindos Imperial στη Ρόδο, έπαθαν βαριάς μορφής τροφική δηλητηρίαση την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου, μια είδηση που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου, εις βάρος της χώρας μας.
Γάλλοι που επέστρεψαν στη χώρα τους μίλησαν σε δημοσιογράφους, ενώ και η Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Εποπτεία της Προστασίας των Καταναλωτών ανακοίνωσε ότι στις 11 Αυγούστου 94 Ρώσοι τουρίστες χρειάσθηκαν γιατρό μετά από δείπνο, που είχαν σε ξενοδοχείο της Ρόδου.
Μάλιστα, πολλοί από τους τουρίστες καταγελούν ότι από το ξενοδοχείο τους υποχρέωναν να καταβάλλουν σημαντικά ποσά για την ιατρική τους περίθαλψη.
Από την πλευρά του ξενοδοχείου, δημοσιεύθηκε -εκ μέρους της διεύθυνσης- επίσημη απάντηση σε ένα από τα δεκάδες σχόλια πελατών που κατέκλυσαν την ιστοσελίδα tripadvisor. 
fimotro