21 Αυγ 2014

Η ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΜΑΦΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ ΝΤΟΠΙΝΚ- ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΥΓΕΡΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣ-ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ 19ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ

phoniko1Παραδόθηκε στις αρχές ο δεύτερος δράστης του διπλού φονικού στη Μάνη. Νωρίτερα… είχε συλληφθεί συνομήλικος του 19χρονος από το Κάμπο. ΟΙ αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα και αναμένεται να κάνουν ανακοινώσεις σήμερα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα της Καλαμάτας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα πέρασε την πόρτα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας και ο δεύτερος φερόμενος ως δράστης, της συνοδεία του συνηγόρου του και το πρωί αναμένεται να απολογηθεί.
ΝΩΡΙΤΕΡΑ:
Σε εξέλιξη για την εξιχνίαση της υπόθεσης με τη διπλή ανθρωποκτονία στην Μεσσηνία , ανακοινώνεται επίσημα από την ΕΛ.ΑΣ ότι έχει προσαχθεί και εξετάζεται από τις επιληφθείσες αστυνομικές υπηρεσίες, ένα ημεδαπός άνδρας ηλικίας 19 ετών.
Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε μέχρι στιγμής  η αστυνομία. Ο συλληφθείς φέρεται ως ο δράστης της ανθρωποκτονίας στη Μάνη. Αργά τη νύχτα της Τετάρτης παραδόθηκε και ο δεύτερος φερόμενος ως συνεργός.
Είναι η πρώτη φορά στα εγκληματικά χρονικά που για διακίνηση αναβολικών και ντόπας χύνεται αίμα. Αυτό που προβληματίζει είναι ότι ενώ στην Καλαμάτα από την δεκαετία του 1990 ακούγονταν πολλά για φάρμακα, ενέσεις και αποθήκες απαγορευμένων φαρμάκων, οι αρχές έκλειναν και θα συνεχίσουν να κλείνουν τα μάτια σε επικίνδυνα και θλιβερά φαινόμενα που στιγματίζουν την αθλητική και παρα-αθλητική δραστηριότητα της πόλης.

Το διπλό άγριο φονικό έγινε για αναβολικά και ενέσεις.  Δύο  είναι οι δράστες και οι δύο ηλικίας 18-19 ετών κάτοικοι της περιοχής.

Πηγές λένε πως ομολόγησαν τη διπλή δολοφονία που είχε ως κίνητρο τις διαφορές σχετικά με την διακίνηση απαγορευμένων αναβολικών ουσιών ή ναρκωτικών.
phoniko2
Πως έχει η ιστορία
Δυο τινά μπορεί να έχουν συμβεί: Είτε είχανε δώσει χρήματα στα θύματα για να τους φέρουν αναβολικά και ενέσεις, (πακέτο με φάρμακα) , περίμεναν την “παραγγελία” και εκεί έγινε το “μπλέξιμο”  δεν τους τα έδωσαν, πήγαν να τους ρίξουν και τους καθάρισαν., ή το αντίθετο. Πάντως η όλη ιστορία έγινε για παράνομη διακίνηση αναβολικών.
Στην συνέχεια τους έβαλαν σε ένα αγροτικό και τους πέταξαν στο γκρεμό . 
Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη τους μέσα από την τελευταίες συνομιλίες  που είχανε μέσω  κινητών τηλεφώνων. 
Το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε και η μηχανή στην οποία επέβαιναν τα δύο θύματα όταν εγκατέλειψαν το ξενοδοχείο από το οποίο έφυγαν. Η μηχανή βρέθηκε πεταμένη σε ερημικό και δύσβατο σημείο στο δρόμο Καρδαμύλης – Καλαμάτας.
Πιθανότατα είναι και άλλα άτομα μπλεγμένα στην ιστορία του διπλού φονικού και της παράνομης διακίνησης αναβολικών. Αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ τις επόμενες ώρες . 
Επιβεβαίωση “Μakeleio.gr” για το διπλό ΑΓΡΙΟ φονικό: ΟΛΑ έγιναν για τα ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ! Διαβάστε όλο το χρονικό – Βρέθηκε και το όπλο του διπλού εγκλήματος
Συνεχίζεται η ΑΝΑΚΡΙΣΗ του 19χρονου για το διπλό φονικό στη Μάνη
Ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Παπαδημούλη, ρε βρωμερό πολιτικό υποκείμενο δεν ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ για δυο παιδιά που τα έχουν πυροβολήσει να κάνεις τέτοιες δηλώσεις;
phoniko3
Το θέμα δεν φαίνεται να έχει τελικά καμία πολιτική προέκταση, παρά ταύτα όμως είναι εξίσου σοβαρό γιατί πρόκειται για αναβολικά και ενέσεις, τη μάστιγα των νέων. 
phoniko4makeleio