25 Ιουλ 2014

Πώς μια νεαρή Αφρικανή μεταμορφώνεται σε σούπερ μοντέλο -Η περίπτωση της Grace [εικόνες]

Το μόντελινγκ δεν υπήρχε ούτε στα πιο τρελά όνειρά της. Οι γονείς της απέδρασαν από την κόλαση της Αιθιοπίας και μετανάστευσαν στον Καναδά. Εκεί γεννήθηκε η Γκρέις Μαχάρι, σήμερα μοντέλο παγκόσμιας εμβέλειας.


Γεννήθηκε στο Εντμοντον του Καναδά, μια όμορφη μικρή πόλη, πριν από 23 χρόνια. Βρισκόταν με την οικογένειά της στο Τορόντο του Καναδά, σε ένα εμπορικό κέντρο και την πλησίασε ένας εκπρόσωπος από ένα μεγάλο πρακτορείο μοντέλων, το  Elmer Olsen, και της πρότεινε συνεργασία.
Η Γκρέης εκείνη την εποχή πήγαινε σχολείο και έπαιζε φανατικά μπάσκετ. «Οχι, δεν υπάρχει περίπτωση» ήταν η απάντηση της οικογένειας. Την ίδια την ένοιαζε μόνο το σχολείο και το παιχνίδι και τα πράγματα έμειναν εκεί.
Το πρακτορείο επέμενε επί χρόνια ώσπου η μικρή αποφάσισε να πάει στο Τορόντο για να δει περί τίνος πρόκειται. Υπέγραψε αμέσως συμβόλαιο με την εταιρεία και εγκατέλειψε το σχολείο, τρία χρόνια πριν τελειώσει τις σπουδές της.
Σήμερα η Grace ανεβαίνει στην πασαρέλα για τους μεγαλύτερους σχεδιαστές, όπως  Marc Jacobs, Prada, Chanel και Saint Laurent.
















 http://www.iefimerida.gr/node/164554#ixzz38TbtFemQ