28 Ιουλ 2014

ΠΛΕΥΡΗΣ : ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ...

.

...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ!!!
ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΗΝ Α' ΑΘΗΝΑΣ
Η περίπτωση του Θ. Πλεύρη είναι ίσως μοναδική στην ιστορία της Μεταπολιτευτικής Βουλής. Είναι ο μόνος βουλευτής, με εξαίρεση αυτούς των ψηφοδελτίων Επικρατείας, ο οποίος θα γίνει βουλευτής, ελέω...
Αβραμόπουλου χωρίς να έχει πάρει ούτε μια ψήφο από τους πολίτες που ψήφισαν το κόμμα του! Ο Θ. Πλεύρης στις πρώτες εκλογές του Μαίου είχε συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ. Στις επόμενες εκλογές του Ιουνίου πήρε μετεγγραφή για τη ΝΔ. Στις εκλογές αυτές όμως οι βουλευτές βγήκαν με λίστα! Ο Πλεύρης με εντολή του Μαξίμου τοποθετήθηκε στην θέση του πρώτου επιλαχόντα ξεπερνώντας τον Αλ. Μωραϊτάκη ο οποίος είχε εκλεγεί πρώτος επιλαχών παίρνοντας χιλιάδες ψήφους στις εκλογές του Μαίου!
Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της αποτυχίας της πολιτικής διεύρυνσης με τα κόμματα που βρίσκονται δεξιά της Νέας Δημοκρατίας (ΛΑΟΣ , Χρυσή Αυγή) και να τονισθεί το άδικο της τοποθέτησης στη θέση του Α΄ Αναπληρωματικού στην Α' Αθήνας στις εκλογές Ιουνίου με λίστα του Θανάση Πλεύρη, που ήταν τότε υποψήφιος με το ΛΑΟΣ, έναντι του Αλέξανδρου Μωραϊτάκη που ήταν πρώτος αναπληρωματικός στις εκλογές Μαΐου 2012 με ψήφο, παρατίθεται ο κάτωθι πίνακας για την Α' Αθήνας.
Νέα Δημοκρατία
Μωραϊτάκης
Πλεύρης
Λάος
Χρυσή Αυγή
Μάιος 2012
46072
5468
4988
9300
25578
Ιούνιος 2012
89050
Χωρίς Ψήφο
Χωρίς Ψήφο
5412
22486Ι
Ιούνιος 2014
Δημοτικές Εκλογές
37748
(Σπηλιωτόπουλος)
-
4988
-
-
Μάιος 2014 Ευρωεκλογές
-
-
6947
35979

Όπως φαίνεται , η συμμετοχή του Θ. Πλεύρη, δεν έφερε ψήφους στην Νέα Δημοκρατία αλλά ο Θ. Πλεύρης πήρε ψήφους της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Πλέυρης δεν ξεπέρασε τις ψήφους του κ. Μωραϊτάκη ( Μάϊος 2012 ) ούτε στις Βουλευτικές Εκλογές ( Μαΐου 2012) ούτε (Μαΐου 2014) στις Δημοτικές Εκλογές χωρίς δύσκολους πολιτικούς αντιπάλους και όμως αυτός πάει στη Βουλή. Ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης νυν αιρετός Πρόεδρος ΣΜΕΧΑ σαν άνθρωπος της αγοράς είναι γνωστό ότι έχει ένα δικό του κοινό ανθρώπων της εργασίας, της επιστήμης και της τεχνογνωσίας. Έχει πολύχρονη, πετυχημένη εμπειρία στην πράξη, δική του χρηματιστηριακή εταιρεία, site, επιχειρήσεις και εκπομπή στην  τηλεόραση. Απ' ότι ξέρουμε, προβληματίζεται εάν πρέπει να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.