Το έλα να δεις με τις μεταθέσεις του ναυτικού στην Κύπρο!Στον πυρετό της έπαρσης της σημαίας του αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού που γίνεται αύριο το απόγευμα στο θωρηκτό Αβέρωφ ζει το ΓΕΝ. Τέτοια ώρα ,τέτοια λόγια θα πείτε και έξοδα πολλά για τις τελετές και τις παράτες............
. Την ίδια ώρα πίσω από την πλάτη του αρχηγού που θα σηκώσει τη σημαία του γίνεται το έλα να δεις με τις μεταθέσεις.
Κι όχι όποιες κι όποιες. Για τις μεταθέσεις της Κύπρου γίνεται μεγάλη …επιχείρηση στην οποία πρωταγωνιστεί μεσαίο στέλεχος του ναυτικού, το οποίο έχει ήδη εξασφαλίσει την μετάθεσή του -και τις επιπλέον αποδοχές- την Κύπρο.
Το …στέλεχος λοιπόν δεν φθάνει που τακτοποίησε τον εαυτό του αφήνοντας εκτός πολλούς άλλους συναδέλφους του παλαιότερους και νεότερους, θέλει να έχει λόγο και άποψη και για τους υπόλοιπους που θα μετατεθούν μαζί του.
Έχει πει μάλιστα ότι δεν χρειάζεται να λαμβάνει γνώση ο αρχηγός για …τέτοια ασήμαντα θέματα αφού τις μεταθέσεις μπορεί να τις κάνει ο αρμόδιος κλαδάρχης!
Το στέλεχος να σημειώσουμε λύνει και δένει από την εποχή του “κόκκινου Πάνου” κατά κόσμον Πάνου Παναγιωτόπουλου,ο οποίος υπήρξε και υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Ο αρχηγός μετά από την έπαρση της σημαίας μήπως να ζητήσει -απαιτήσει είναι το σωστό- ενημέρωση για το ποιοι πάνε Κύπρο και με τι προσόντα; Και για να το πάμε πιο πέρα για να ρωτήσει με τι μόρια πάει ο καθένας στην Κύπρο.
Θα βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων…http://armynews.gr/?p=24273