23 Απρ 2014

ΕΡΩΤΙΑΡΗΔΕΣ οι Γάλλοι πολιτικοί: Ο Σαρκοζί την… «έπεσε» στην πρώην του Ολάντ

Πολύ ερωτιάρηδες είναι οι πρόεδροι της Γαλλίας και δεν τους προλαβαίνουμε. Έτσι, μετά τον Ολάντ που όπως φαίνεται δεν έχει αφήσει θηλυκιά γάτα που να μην την έχει φλερτάρει, τώρα μαθαίνουμε ότι και...
ο Σαρκοζί είναι λάτρης του ωραίου φύλου και δεν διστάζει να φλερτάρει, ακόμα και τις γυναίκες των πολιτικών του αντιπάλων.
sarkozi1.jpg
Όπως έγινε λοιπόν γνωστό, ο Νικολά Σαρκοζί προσπάθησε να αποπλανήσει την πρώην του Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ, αλλά έφαγε πόρτα.
Το περιστατικό σημειώθηκε το 2007, δύο μήνες μετά την εκλογή του στην προεδρία της Γαλλίας, όμως η Τριερβελέρ δεν υπέκυψε στην γοητεία του και τον απέρριψε με σκληρό τρόπο, αφού δεν δίστασε να τον αποκαλέσει… «βλάχο».
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν στην δεξίωση για την εθνική εορτή της Γαλλίας. Ο Σαρκοζί πλησίασε την Τριερβελέρ και της είπε:
«Είστε όμορφη, πρέπει να βρεθούμε».
Εκείνη όμως ήταν ήδη σε σχέση με τον Φρανσουά Ολάντ, οπότε δεν ενέδωσε.
sarkozi2.jpg
Τις πιπεράτες αυτές λεπτομέρειες έφερε στο φως ένα νέο βιβλίο για τη ζωή του πρώην προέδρου της Γαλλίας και σύμφωνα με τον συγγραφέα του, αυτό το περιστατικό ήταν και η αιτία για την έχθρα ανάμεσα σε Ολάντ και Σαρκοζί.
Μάλιστα όπως υποστηρίζει, δεν πήρε καθόλου καλά την απόρριψη και γι’ αυτό άλλωστε κορόιδεψε την Τριερβελέρ στην κηδεία του Μαντέλα για το καπέλο που φορούσε.
 http://www.star.gr